Yunet
 

Društvo

RAB proslavio 13. rođendan

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. decembar 2022. • 20:00 •

RAB proslavio 13. rođendan

Više od jedne decenije RAB udruženje proslavlja svoj rođendan, ove godine obeležili su 13 godina rada I postojanja. Osim toga, tradicionalno svake godine raspisuje konkurs I za najbolje radijske reklame, kako bi unapredila radio industriju i doprineli afirmaciji mladih autora.

Ove godine RAB je proslavio svoj 13 rođendan, a proslavu su upotpunili dodelom nagrade “Vrabac“ koja se dodeljuje za najbolje dzinglove. Zlatni “Vrabac“ za 2022. otišao je u Niš.

“Vrabac“ nagradu odnela je i ekipa iz marketing industrije. Reč je o marketinškoj agenciji “ Pioniri “, koja kako kaže njihov predstavnik Ivan Živković, želi da pruži podršku za najbolju reklamu u Srbiji i time doprinesu evoluciji ovoga forma.

Za izbor najboljih dzinglova bila je zadužena komisija u sastavu od tri člana najvećih stručnjaka u toj oblasti.

Jedna od najvažnijih nagrada je i ona “Radijskog Prijatelja godine.“ Ona je otišla u ruke dame koja je više od dve decenije na raspolaganju svim medijskim kućama, a u obrazloženju ove odluke stoji “ Uvek je spremna da sasluša sve probleme koje radio-stanice imaju i pokazuje veliku želju da unapredimo radio-industriju u Srbiji.“

RAB je sve ovo organizovala jer ima samo za cilj jedno, a to je evoluciju radio-industrije, koja iz dana u dan tržištu i slušaocima nudi nove mogućnosti i nove formate.

Iz RAB-a poručuju da će se kao I prethodnih 13 godina truditi da sve obraduju novinama u svetu radija, ali I dodelom nagrada dodatno ohrabriti ljude iz ovog sveta da pokažu svoj talenat kroz džinglove I na taj način ulepšati dan slušaocima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena