Yunet
 

Društvo

Najmlađi Kovinci dobili novogodišnje paketiće

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 30. decembar 2022. • 18:03 •

Najmlađi Kovinci dobili novogodišnje paketiće

U Kulturnom centru u Kovnu organizovana je podela novogodišnjih paketića za najmlađe stanovnike opštine Kovin uzrasta do 10 godina. Opština Kovin je obezbedila sredstva za više od 1000 paketića koji su podeljeni najmlađim Kovincima.

Veselo je bilo predposlednjeg dana 2022. godine u Kovinu kada je za najmlađe meštane iz Kovvina i svih sela na teritoriji ove opštine organizovana podela paketića. Deca su imala različite želje i svi su se nadali da će ih Deda Mraz ispuniti.

Poželela sam od deda Mraza da mi donese mikroefo, zato što volim da pevam. Bila sam dobra I verujem da će mi doneti poklon, rekla je jedna devojčica Želim da mi Deda Mraz donese kuću za barbike I jednog Kena za moje barbike, reka je druga devojčicaJa sa poželela od deda Mraza sto za šminkanje jer mnog volim da se šminkjam. Svima bih poželela da budu živi I zdravi, izjavila je druga devojčicaJa mislim da sam bio dobar I poželo sam terenac od Deda Mraza. Nadam se da ću ga dobiti, rekao je dečak

Opština Kovin obezbedila je sredstva za nabavku novogodšnjih paketića. Podelu su organizovali Turistička organizacija Kovin, Kulturni centar Kovin, Predškolska ustnova Naša radost i Vatrogasno društvo.

Divna Kirilov – direktroka TO Kovin

Napravili smo takav raspored da prvo dođu deca iz vrtića, ustanova naša radost, pre njih su bila deca iz boravka Lasta. Posle njih dolaze deca iz kovinskih osnovnih škola, a potom I iz naseljenih mesta. Rukovodili smo se tim da će deca do četvrtog razreda se njaviše rasovati poklonima od deda Mraza. Nećemo odbiti ni jedno dete. Obezbedili smo oko 1100 paketića.

Deca su uživala u druženju sa Deda Mrazom, a on je za sve njih imao novogodišnju poruku.

Deda Mraz

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena