Yunet
 

Društvo

Ekipa RTV Pančevo i Star Tours u Trstu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 1. februar 2023. • 11:54 •

Ekipa RTV Pančevo i Star Tours u Trstu

Turistička agencija Star Tours iz Pančeva ljubiteljima putovanja nudi razne jednodnevne izlete ali i kraća putovanja kako u Srbiji tako i u po Evropi. Ekipa RTV Pančevo je proteklog vikenda, sa ovom agencijom posetila Trst. Šta su naše kamere tamo zabeležile, saznaćete u narednom prilogu.

Trst je mediteranski grad severne Italije koji je na našim prostorima poznat kao nekadašnji centar šopinga za ljude sa Balkana. Ono što se takođe da primetiti kada se prvi put dođe ovde je da, za razliku od ostalih italijanskih gradova, Trst ipak ima neki drugačiji šmek i ne deluje baš toliko italijanski. Razlog za ovo je što Trst pre početka 20. veka nije nikad ni bio u sastavu Italije. Zašto treba posetiti ovaj grad, saznali smo od licenciranog turističkog vodiča agencije Star Tours.

„Svaki grad je poseba priča. Trst je svakako jedan od njih. Agencija Star Tours ga ima u redovnoj ponudi i treba svakako posetiti ovaj grad. Vredi doći i videti. Nalazi se na mogu i svakako kada je ovako lep dan turisti mogu uživati u ispijanju tradicionalnih italijanskih kafica, u jednom prelepom ambijentu. Nije Trst jedini grad koji treba posetiti. Ako nastavljamo dalje nekoliko stotinu kilometara dalje auto putem, možemo obići Veneciju, Veronu, Milano, Torino, zaista prelepi gradovi. Poziv svima i nadam se da ćemo imati prilike da se družimo u narednom periodu“ kaže turistički vodič Nemanja Ćirić.

Putnici koji su odlučili da posete Trst, mogli su fakultativno da obiđu i shoping centar Palma Nova. Nataša Simovski iz agencije Star Toursističe da u kalendaru putovanja imaju i druge zanjimljive evropske destinacije.

Kada god dođemo u Italiju uvek je proleće pa tako je bilo i ovog puta. Putnici su zadovoljni, lepa je atmosfera u autobusu i nas motiviše da nastavimo u ovakvom tempu. U ferbuaru i u martu imaćemo ture do Slovenije pa idemo fakultativno do Italije, Udine, Monfalkone. Imamo svašta zanjimljivo u ponudi, počeli smo da osvojimo Italiju. Za sada smo još uvek na severu ali nadam se da ćemo u budućnosti ići i na jug i da ćemo sve više da proširujemo ponudu„, ističe Nataša.

Agencija Star Tours je definitivno iz mog ugla jedan od najboljih izbora. Veoma lepo sarađujemo već nekoliko meseci, rekao bih na obostrano zadovoljstvo. Ponuda ove agencije je zaista izuzetna i rekao bih različita u odnosu na druge agencije“ navodi naš sagovornik.

Ukoliko želite da zajedno sa agencijom Star Tours provedete nezaboravne trenutke i posetite neku zanjimljivu destinaciju, možete ih posetiti na adresi Svetog Save broj 5. Radno vreme agencije je svakog radnog dana i subotom od 8 do 16 časova

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena