Yunet
 

Društvo

OŠ „Jovan Sterija Popović“ u Plandištu nagrađena za najbolji sajt u Vojvodini

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 18. april 2024. • 15:03 •

OŠ „Jovan Sterija Popović“ u Plandištu nagrađena za najbolji sajt u Vojvodini

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje i ove godine raspisao konkurs na temu „Dani informatike u školama Vojvodine“, na kome su učesvovali nastavnici i učenici OŠ „Jovan Sterija Popović“ iz Opštine Plandište I osvojili nagradu za najbolji školski sajt u kategoriji svih osnovnih škola u Vojvodini.

„Dani informatike u školama Vojvodine“ naziv je projekta koji je raspisan od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, a na kome su učesvovali nastavnici i učenici OŠ „Jovan Sterija Popović“ i osvojili je nagradu za najbolji školski sajt u kategoriji svih osnovnih škola u Vojvodini.

– Učestvovali smo i na drugom projektu na kome su učestvovali učenici naše škole, a projekat se zvao „Energija svuda oko nas“. Od pedeset učenika koliko naša škola broji ,u drugom ciklusu čak trideset učenika je učesvovalo na ovom projektu i osvojili smo zapažene rezultate , troje učenika je nagrađeno .Filip Filipov osvojio je nagradu za najbolji literarni rad ,I va Sekulić za najbolju powerpoint prezentaciju i Dijana Radulović osvojila je nagradu za likovni rad, rekao je za RTV Pančevo Nenad Vukadinović- profesor geografije.

Teme su bile obnovljivi izvori energije, reciklaža , kako se upravlja otpadom što je učenicima bilo zanimljivo pa je i interesovanje bilo veliko, a nisu izostale ni nagrade.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena