Yunet
 

Društvo

Maturant Mihajlo Tadić ostvario neverovatne rezultate na republičkim takmičenjima

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 11. jun 2024. • 10:00 •

Maturant Mihajlo Tadić ostvario  neverovatne rezultate na republičkim takmičenjima

A evo i priče o Mihajlu Tadiću učeniku OŠ Dositej Obradović iz Plandišta koji ostvaruje sjajne rezultate na takmičenjima širom Srbije. Ovaj mladić poručuje da je škola osnova života. Pogledajte njegovu priču.

Mihajlo Tadić maturant OŠ Dositej Obradović iz Plandišta ove školske godine ostvario je neverovatne rezultate na republičkim takmičenjima iz Istorije i Geografije. Mihajlo kaže da dodatno sticanje znanja za njega predstavlja podstrek da dalje napreduje i edukuje se na svim poljima.

U izuzetno jakoj konkurenciji na oba takmičenja je uspeo da se istakne svojom željom, voljom i neizostavnim radom.A pored toga ovaj izuzetan dečak navodi da su događaji ovog tipa sajna mesta za sticanje novih poznanstava i prijatelja. Nije sramota biti najbolji poručio je Mihajlo svojim vršnjacima.

Mihajlo bi voleo da u svom daljem školovanju upiše društveni smer gimnazije Borislav Petrov Braca u Vršcu, a u nekoj daljoj budućnosti u planu je i fakultutet političkih nauka u Beogradu. Verujemo da će ovaj vredni dečak uspeti da ostvari svoje ne tako daleke snove.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena