Yunet
 

Hronika

Nova saznanja o nameštenom hapšenju Malešića

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 8. april 2022. • 15:51 •

Nova saznanja o nameštenom hapšenju Malešića

PHOTO:Printscreen/Pink

Slobodanu Malešiću, načelniku novosadske policije, protiv koga Tužilaštvo za organizovani kriminal vodi istragu za navodnu trgovinu uticajem i zloupotrebu službenog položaja, hapšenje je namestio kolega pred penzijom, iz straha da bi prikupljeni kompromitujući materijali protiv njega mogli ugledati svetlo dana.

General Malešić, koga u bezbednosnim krugovima zovu srpski Eliot Nes, zbog beskomromisne borbe koju je u karijeri vodio protiv organizovanog kriminala i korupcije, postao je pretnja za gore pomenutog policajca čiji su brojni kontakti sa kriminalcima – zabeleženi!

Prema navodima odlično obaveštenog izvora 24sedam Malešiću je smešteno hapšenje da bi ga degradirali i ućutkali, međutim, inspirator cele ove akcije napravio je grešku u koracima, potcenjujući srpskog Eliot Nesa.

Kako tvrdi naš sagovornik, general Malešić poseduje brojne dokaze koji nesporno potvrđuju kakva je sprega između tog visokopozicioniranog policajca pred penzijom i kriminalaca. U pitanju su audio zapisi razgovora, ali i fotografije i video snimci sklonjeni na sigurno!

IZVOR:24 Sedam

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena