Yunet
 

Hronika

Noćas dve saobraćajne nezgode

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 5. avgust 2022. • 11:45 •

Noćas  dve saobraćajne nezgode

Nažalost dve teške saobrajna nezgode sa dosta povređenih na Kovinskom i Jabučkom putu dogodile su se noćas. Službe Hitne pomoći iz Kovina i Pančeva bile su na terenu kako bi povređeni što pre bili preveženi u bolnicu.

Kada noćna smena u Hitnoj pomoći prođe bez intervencija na javnom mestu i saobraćajnih nezgoda bez obira na veliki broj pacijenta koji bude pregledan u ambulanti kažemo jedna miram noć .Nažalost noćas nije bilo tako pored saobraćajne nezgode koja se dogodila na Kovinskom putu gde je ekipa pančevačke Hitne pomoći morala da pritekne u pomoć teška saobraćajna nezgoda bila je i na Jabučkom putu.

Povećan je broji kućnih poseta kod kojih ekipe Hitne pomoći odlaze jer pacijent zbog svog zdravstvenog stanja nije u mogućnosti da ode u svoju ambulantu.

Ukolko se dogodi da su sve ekipe Hitne pomoći na terenu a pacijentu je hitan pregled lekara on se odmah se bez uputa upućuje u Opštu bolnicu kako bi dobio neophodnu lekarsku negu.Ono što je svakako savet da je neopodna koncentracija pri vožnji ,bez alkohola i drugih supstanci za volanom a pre svega je neophodno prilagodti brzinu.Jedan trenutak nepažnje dovdi do teških trauma ili gubitaka života.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena