Yunet
 

Izbori

Pančevački odbor SNS-a podržali mnogi Pančevci

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 28. april 2024. • 10:19 •

Pančevački odbor SNS-a podržali mnogi Pančevci

Na 20 mesta u gradu Pančevu građani su strpljivo čekali kako bi svojim potpisom dali podršku listi “Aleksandar Vučić – Pančevo sutra”. Pančevo je jedna od 66 lokalnih samopurava koja će 2. juna izaći na izbore.

Grad Pančevo sa još 65 lokalnih samouprava izlazi na izbore 2.juna. Da bi se nastavila politika napretka i kontinuiteta važno je da i na ove izbore naši sugrađani izađu sa jasnom vizijom, u kom pravcu žele da se nastavi ulaganje u našu budućnost. Većina Pančevaca složna je u tome da je upravo pravi put kojim predsednik Srbije Aleksandar Vučić ide a to je otvaranje novih fabrika, nova radna mesta, veće plate i penzije, ali i podizanje životnog standarda građana kao što se to činilo od 2012. godine.

Članovi SNS-a u Pančevu zajedno sa ostatkom naše zemlje u iščekivanju 2. juna nastavljaju vredno i neumorno da prave planove na obnovi i preobražaju našeg grada.

Da sve nije mrtvo slovo na papiru i da sve to nisu prazne reči dokaz su fabrike, veliki investitori koji konstantno utiču na naš BDP, smanjenje nezaposlenosti, otvaranje novih obrazovnih, zdravstvenih i kulturnih ustanova i preporod Srbije kao i vraćanje njenog ugleda u svet,rekao je Aleksandar Stevanović, kandidat na listi “Aleksandar Vučić – Pančevo sutra”

Naši sagovornici su saglasni da podrškom liste “Aleksandar Vučić – Pančevo sutra” se ide u nove pobede, a samim tim osigurava budućnost i napredak naših pokolenja, rekao je Marko Mladenović, kandidat na listi “Aleksandar Vučić – Pančevo sutra”

Konstantni i ubrzani rast plata i penzija koji je od presudne važnosti za svako društvo je ono što Srpska napredna stranka već deceniju i više sprovodi u delo. Pančevo tu politiku podržava i. kako ističu iz pančevačkog odbora. tim putem nastavljaju, rekla je Ana Marek kandidat sa liste “Aleksandar Vučić – Pančevo sutra”

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena