Yunet
 

Kultura

Otvoren konkurs za ovogodišnji BUDI

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. mart 2023. • 14:04 •

Otvoren konkurs za ovogodišnji BUDI

Ove godine od 15. Maja do 15. Juna u Pančevu se održava međunarodno Bijenale umetničkog dečjeg izraza – BUDI, pod sloganom „Otključano nebo“. Kulturni centar Pančevo poziva decu do 15 godina da učestvuju na konkursu koji je otvoren do 20. Aprila .

Bijenale umetničkog dečjeg izraza – BUDI je međunarodna umetnička manifestacija koja se u Pančevu održava na svake dve godine još od 2006. godine. Namenjna je deci uzrasta do 15 godina. Ove godine deca traba da šalju radova na temu Otklučano nebu u 8 kategorija.

Budi se održava od 15. Maja do 15. Juna. Ove godine u okviru Festivala biće predstavljeno nasleđe i savremena umetnost Nemačke, gosta – domaćina festivala.

U okviru BUDI Festivala, naglašava Branislav Radovanović, biće predstvaljeno i nekoliko primijera u okviru svake kategorija. Pripremljen je i poseban muzički program za ovaj festival.

Svi konkursi su otvoreni do 20. Aprila. Radovi se mogu dostaviti poštom ili lično na adresu Kulturnog centra Pančevo , Vojvode Živojina Mišića 4 ili elektronskom poštom na adresu [email protected] sa naznakom : Za konkurs 10. BUDI festivala.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena