Yunet
 

Politika

Čović čestitao Vučiću ubedljivu pobedu i pobedu SNS

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. april 2022. • 11:23 •

Čović čestitao Vučiću ubedljivu pobedu i pobedu SNS

Foto: Instagram.com/buducnostsrbijeav

Čović je naveo da veruje da će dosadašnju dobru saradnju, prijateljstvo i trajnu vezu BiH i Srbije, još više produbiti i učvrstiti na dobrobit svih naroda.

Lider HDZ BiH Dragan Čovićčestitao je danas aktuelnom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću još jednu ubedljivu pobedu na predsedničkim izborima i pobedu SNS-a na parlamentarnim izborima uveren da će, kako je naveo, dosadašnja dobra saradnja BiH i Srbije biti produbljena.

– Uvaženi predsedniče Vučić, dozvolite mi u ime hrvatskog naroda Bosne i Hercegovine, u ime moje domovine Bosne i Hercegovine, ali i u svoje lično, da Vam uputim najiskrenije čestitke na još jednom osvojenom predsedničkom mandatu kao i ostvarenim izbornim rezultatima Srpske napredne stranke, s Vama na čelu, na izborima u Republici Srbiji – poručio je Čović i dodao:

– Smatram da ćete ponovno ukazano snažno istorijsko poverenje građana Srbije odgovorno iskoristiti i da će ostvareni rezultat kreirati još jedan snažan mandat za uspešne političke korake Vas i Vaše stranke.

Poželevši Vučiću uspeh u radu, Čović je naveo da veruje da će dosadašnju dobru saradnju, prijateljstvo i trajnu vezu Bosne i Hercegovine i Srbije, još više produbiti i učvrstiti na dobrobit svih naroda.

– Uz izraze mog ličnog poštovanja, želju za uspehom u budućem radu kao i dobrim zdravljem i zadovoljstvom u Vašem ličnom životu, srdačno Vas pozdravljam – naveo je Čović.

Izvor: Tanjug

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena