Yunet
 

Politika

Vučić posle razgovora sa Putinom: Dogovorili smo glavne elemente!

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 29. maj 2022. • 12:39 •

Vučić posle razgovora sa Putinom: Dogovorili smo glavne elemente! Foto: TV Pink printscreen

Predsednik je tokom obilaska razgovarao sa magacionerima i upravom skladišta, koji su ga upoznali sa stanjem namirnica, ali i raznim sistemima koji omogućavaju da roba ne bude ugrožena, poput agregata i crpnih stanica.

Vučić je tokom obilaska rekao kako je završena priča o nestašicama u Srbiji, kao i da ne postoji nijedna stvar zbog koje bi lagao narod.

Vučić je rekao i da, ako je dobro razumeo, imamo 25.000 tona brašna na stanju, i oko 55.000 tona pšenice, a predsednik je na ovo pitanje dobio potvrdan odgovor. Vučić naglašava da moramo da vodimo računa i o komšijama u regionu, posle čega je dodao da je juče lično išao da se uveri da li ima šećera na rafovima. Predsednik je tokom obraćanja rekao da je ovo samo deo rezervi koje Srbija ima u Beogradu, a da će narednih dana obići i druga mesta gde se nalaze rezerve. Predsednik je tokom obraćanja rekao da je ovo samo deo rezervi koje Srbija ima u Beogradu, a da će narednih dana obići i druga mesta gde se nalaze rezerve. Odgovarajući na pitanja novinarke TV Pink, Vučić je govorio i o razgovoru koji je ranije danas imao sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena