Yunet
 

Politika

Millennium Team dobitnik prestižnog priznanja grada Vranja

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 31. januar 2023. • 15:18 •

Millennium Team dobitnik prestižnog priznanja grada Vranja

Kompanija Millennium Team, regionalni lider u oblasti građevinske infrastrukture, nagrađena je danas najvećim priznanjem grada Vranja – „31.januar“, koje se tradicionalno dodeljuje povodom Dana grada. Kompaniji je priznanje uručeno za angažman na izradi i uspešnoj realizaciji razvojnih projekata, privlačenje investicija, organizovano delovanje na obrazovanju i usavršavanju radnika i natprosečan trend rasta proizvodnje i usluga. U ime Millennium Team-a nagradu je primio zamenik generalnog direktora kompanije Ivan Bošnjak, koji je istakao da je izuzetno ponosan na doprinos celog tima, dosadašnje realizovane projekte i one koji su u toku, te poručio da je ovo priznanje dokaz strateškog opredeljenja kompanije ka realizaciji značajnih infrastrukturnih projekata na jugu Srbije.

„Kontinuiranim ulaganjem u lokalnu zajednicu u kojoj poslujemo, želimo da doprinesemo razvoju i boljem pozicioniranju gradova i opština na ekološkoj mapi Srbije. Vranje je grad koji nudi mnoštvo mogućnosti za razvoj kroz kapitalne projekte kao što je “Čista Srbija”, ali i sadržaje poput projekta Vranjska banja, koji je trenutno najveća investicija u turizam, a na koji smo veoma ponosni“, rekao je Bošnjak.

Pored ulaganja u razvojnu infrastrukturu, nastavićemo da pružamo podršku gradu kroz društveno odgovorne inicijative, a sve u cilju bolje i lepše životne sredine za sve građane Vranja, dodao je Bošnjak. Krajem 2021. godine, kompanija Millennium Team započela je projekat “Čista Srbija”, koji je proglašen projektom od najvećeg nacionalnog značaja, zahvaljujući kojem će se u Vranju izvodi 141,7 kilometara nove kanalizacione mreže. Pored toga, u cilju očuvanja životne sredine, Millennium Team je do sada Vranju donirao 60 sadnica platana, što je samo jedna od lokalnih inicijativa kompanije u cilju održivog razvoja i podsticanja ekološke efikasnosti.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad