Yunet
 

Politika

Dejan Lisica Pokret socijalista Novi Sad: LSV i POKS nema šta da traže u gradskoj vlasti 

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 7. februar 2023. • 09:36 •

Dejan Lisica Pokret socijalista Novi Sad: LSV i POKS nema šta da traže u gradskoj vlasti 

„Pokret socijalista podržava odluku gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića da iz gradske vlasti udalji POKS. Potpuno se slažemo da političke stranke koje suštinski drugačije vide budućnost Srbije, pa samim tim i Novog Sada ne mogu da budu deo izvršne vlasti. Upravo iz tog razloga Pokret socijalista koristi ovu priliku da ponovo pozove na izbacivanje LSV-a iz gradske vlade i svih gradskih struktura ne čekajući ih da se oni sami smisle, jer LSV neće postati ni kvalitetniji, ni pošteniji nego što su do sada bili, a njihovo antidržavno delovanje ih samo po sebi kandiduje za izbacivanje po istom principu kao i POKS.

O tome kako su POKS i LSV vodili poverene im resore i preduzeća to će građani oceniti na izborima, ali na žalost, sve greške i marifetluke zbog kojih su koalicija i građani trpeli, oni neće poneti sa sobom nego ostavljaju u nasleđe onima koji će sigurno raditi bolje i vrednije nego oni.

Gradski odbor Pokreta socijalista Novi Sad podržava predsednika Vučića i uz njega je do kraja. Borićemo se sa predsednikom Vučićem i protiv lažnih socijalista i protiv lažnih patriota“, poručili su u Gradskom odboru Pokreta socijalista Novi Sad.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad