Yunet
 

Servisne informacije

Jesenja akcija uklanjanja kabastog otpada

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 30. septembar 2021. • 11:14 •

Jesenja akcija uklanjanja kabastog otpada

Javno komunalno preduzeće ,,Higijena“ će od 1. do 29. oktobra od 7 do15 sati organizovati redovnu jesenju akciju sakupljanja i odnošenja kabastog otpada. To znači da će biti organizovano odnošenje starog nameštaja, bele tehnike, ambalaže, autolimarije, guma, baštenskog smeća i svog drugog otpada, izuzev građevinskog šuta, po utrđenom rasporedu.  

Više od 20 godina JKP “Higijena” Pančevo oganizuje akciju sakupljanja i odnošenja kabastog otpad u proleće i u jesen. Pančevci koriste ovu akciju kako bi izacili iz svojih domova sve ono što ime nije više potrebno.

Akcija “Oktobar mesec čistoće” ima za cilj da kabasti otpad ne završi pored kontejnera i da se ne stvaraju divlje dponije. Organizuje se na tertoriji grada Pančeva, kao i u Dolovu i Starčevu, kaže Mišo Marković, direktor JKP “Higijena”.

Marković je još jednom apelovao na sugrađane da poštuju raspored iznošenja kabastog otpada. On se može naći na sajtu “Higijene”, a sva obaveštenja se mogu dobiti i na broj telefona 013/ 327 – 000 i 310 – 203.

U petak, prvog dana oktobra kabasti otpad odnosiće se iz sledećih ulica: Mučeničke, Tesline, Vuka Karadžića, Ignjata Barajevca, Kosovske, Štrosmajerove, Đure Jakšića, Nikole Đurkovića, Keja Radoja Dakića, Dositejeve, Bate Mihailovića, iz naselja ,,Sodara“ i ,,Solara“, Trga Slobode, Vojvode Radomira Putnika, Vojvode Petra Bojovića, Mite Topalovića, Petra Aračića, Trga Kralja Petra I, Vojvode Mišića, Njegoševe, Nemanjine, Karađorđeve do Moše Pijade, Braće Jovanovića, Svetozara Miletića, Branka Radičevića, Braće Jovanovića 33-a, Zmaj Jove Jovanovića, OŠ “Stevice Jovanovića“, Tehničke škole „23. maj“; OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj“ i Gimnazija „Uroš Predić“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena