Yunet
 

Servisne informacije

Zimski red vožnje za autobuse Pantransporta

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 1. septembar 2022. • 13:15 •

Zimski red vožnje za autobuse Pantransporta

Autobusi Pantransporta od 1. Septembara ponovo saobraćaju po zimskom redu vožnje, koji podrazumeva više vozila na saobraćajnicama u proseku za 15 posto. Počela je i prodaja mesečnih karata za nov mesec na šalterima na Autobuskoj stnici koji su otvoreni radnim danima od 6 do 20 sati.

Posle završetka letnjeg raspusta, od početka septembra autobusi Pantransporta ponovo saobrćaju po zimskom redu vožne, jer se povećao i broj putnika sa početkom nove školske godine.

Što znači nešto više polazaka u gradkom i prigradskom saobraćaju i na međumesnim linijama. To u proseku znači da autobusi u gradskom saobraćaju imaju polaske na 30 minuta do 17 časova, posle toga na sat vremena. Što se tiče međumesnog saobraćaja nije bilo neke izmene u odnosu na letnji red vožnje, vraćen je jedan polazak na liniji za Kovačicu koji nije saobraćao a vezan je za odlazak dece u školu. 48 vozila saobraća na ulicama grada pančeva, obavljajućiregistovanje redove vožnje, što je u odnsou na septembar prošle godine drugačije jer smo uveli dve nove linije, 7 i 8.

Ovih dana biće i veće gužve na šalterima na autobuskoj stanici jer aktuelna i prodaja mesečnih karata.

Šalteri za prodaju mesečnih karata otvoreni su radnim danima od 6 do 20 sati, subotom od 7 do 15 sati. Napomenuo bih da učinici koji nemaju mesečne karte treba da donesu potvrdu iz škole da su redovni đaci i dve slike.

Detaljnije informacije o polascima autobuska kako u gradskom tako i u prigradskom i međumesnom saobraćaju zanteresovani mogu dobiti na Autobuskoj stanici ili na sajtu ovog preduzeća.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad