Yunet
 

Sport

Turnir u čast Zorana Madževskog okupiće oko 300 mališana

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 20. avgust 2021. • 16:19 •

Turnir u čast Zorana Madževskog okupiće oko 300 mališana

U cilju promocije sporta u Banatu i Vojvodini i samog poboljšanja masovnosti i kvaliteta, sutra sa pocetkom u 9 časova na fudbalskom terenu u Glogonju će se odrzati kvalitetan fudbalski turnir za decu rođenu 2009, 2011. i 2013. godine

Učestvovaće neke od najjačih ekipa tih uzrasta u Srbiji, poput Partizana, Liona, Dinama, Dobanovaca, Smedereva i ostalih dobrih ekipa, a očekuje se dolazak oko 300 dece.

Želim da istaknem da se turnir pravi u čast Zorana Madževskog koji je kako svojom fudbalskom karijerom tako i baveći se trenerskim poslom sa mnogo uspeha na najbolji moguci nacin doprineo ugledu sporta u ovom delu Srbije. Zoran Madzevski je kao kapiten rekorder po broju odigranih utakmica za FK Dinamo . Svojim radom i uspesima koji su obeležili njegovu karijeru zaslužio je da njegovo ime bude večno upamćeno – rekao je Davor Madževski, Zoranov sin.

Turnir organizujemo uz pomoć prijatelja koji žele da pomognu.Turnir će već sledeće godine uz pomoć Grada Pančeva i FK Dinamo iz Pančeva na čelu sa precednikom kluba i saradnicima. Cilj je da turnir postane internacionalni sa najboljim ekipama na Balkanu.

– Želim da pozovem sve ljude koji vole sport da dođu i svojim prisustvom uveličaju ovaj dogđaj koji će sigurno iz godine u godinu postajati sve masovniji i sve popularniji… Posebnu zahvalnost dugujem Partizanu – kazao je Davor Madževski.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena