Yunet
 

Sport

Novi duel Železničar — Mladost iz Novog Sada

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 21. septembar 2021. • 10:59 •

Novi duel Železničar  — Mladost iz Novog Sada

Fudbaleri “Železničara” osvojili su bod protiv IMT-a na nezgodnom gostovanju u Beogradu. Ta utakmica se lagano arhivira i u “Želji” se svi okreću ka predstojećem duelu sa novosadskom Mladosti. Meč protiv lidera na tabeli na program je u sredu u 16 sati.

Protiv IMT-a u 7.kolu Prve lige Srbije nije ostvarena pobeda, ali je “Želja” sačuvao svoju mrežu i osvojio vredan bod. Tri meča bez poraza u timu “Železničara” daju dodatno samopouzdanje pred važan duel protiv Mladosti.

Dragan Aničić, trener “Železničara”, najpre se osvrnuo na susret sa “traktoristima” rekavši da oba tima mogu da žale zbog nerešenog rezultata.

U Pančevo u sredu stiže lider na tabeli, novosadska Mladost. Prema rečima Aničića Mladost ima izuzetno iskusnu ekipu.

U meču protiv IMT-a na golu “Želje” bio je odlični Marko Knežević koji je “skinuo” nekoliko “zicera” domaćina. Ističe da je i u tom duelu njegov tim išao na pobedu, ali da nisu nezadovoljni osvajanjem boda.

Knežević ističe da je “Želja” u naletu i podseća da su vezana tri meča bez poraza.

Ni u duelu protiv Mladosti u sastavu neće biti Sikimića, Jovanovića, Stanimirovića, Tomića, a pod znakom pitanja je i učešće Protića koji je protiv IMT-a zbog povrede ranije napustio teren. Meč protiv Mladosti na programu je u sutra u 16 sati.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena