Yunet
 

Sport

Milošev opravdao poverenje!

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 24. septembar 2021. • 09:42 •

Milošev opravdao poverenje!

Jedno od poslednjih pojačanja FK “Železničar” je Lazar Milošev. Mladi Pančevac u “Dizelku” je stigao iz superligaša Napretka iz Kruševca. Za “Želju” je do sada odigrao četiri meča i postigao četiri gola.

U utorak je stavio paraf na vernost “Železničaru”. U sredu je u meču pretkola Kupa Srbije protiv Radničkog iz Pirota u igru ušao u 67.minutu, a već četiri minuta kasnije zatresao mrežu rivala. Protiv Timoka je bio “starter” i dva puta se upisao u listu strelaca.

Lazar Milošev, mladi Pančevac, pokazuje da je odlična akvizicija “Železničara”. Uz osmeh se slaže da je imao debi iz snova.

Milošev smatra da će se odluka da iz Superlige pređe stepenik niže u Prvu ligu ispostaviti kao pravi potez.

Milošev je u karijeri već imao sličan potez, bio je to dolazak u Budućnost iz Dobanovaca.

Mladi napadač veruje da će “Želja” vrlo brzo ispraviti nešto lošiji start sezone,

Ekipa “Železničara” mu nije bila nepoznanica pre dolaska, a ističe da su gas vi igrači lepo prihvatili.

Na pitanje šta posle tri gola u dva meča navijači “Želje” mogu da očekuju od njega, uz karakterisatičan osmeh skromno odgovara.

Milošev je klasični špic, uvek gladan golova, spretan da i iz nemogućih situacija zatrese mrežu rivala, ali i da majstorski asistira saigračima. Smatra da ekipa ima jedan cilj – pobedu i da je najvažnije da se ona ostvari. Da li će je obezbediti njegovi ili golovi saigrača manje je važno. Dokle god se trese mreža rivala.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena