Yunet
 

Sport

Značajno pojačanje ,,Železničara”

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 25. septembar 2021. • 09:17 •

Značajno pojačanje ,,Železničara”

Bojan Balaž je još jedno značajno pojačanje “Železničara”. Mladi štoper u “Želju” je stigao iz superligaša Novog Pazara. U utorak je potpisao ugovor, a dan kasnije u meču pretkola Kupa Srbije protiv Radničkog debitovao za “Dizelku”. Već u prvom meču pokazao je zašto su u “Želji” bili toliko agilni da ga angažuju.

Još jedan igrač koji je iz redova superligaša stigao u “Železničar” je Bojan Balaž. Mladi fudbaler igra na poziciji štopera i od starta se sjajno uklopio u odbranu “Želje”.

Balaž je dete Partizana. Bio je kapiten mlađih kategorija, prošao i sve reprezentativne selekcije. Smatra da mu je igranje u Partizanu tokom fudblaskog odrastanja dosta pomoglo.

Sa samo 20 godina u ovoj sezoni startuje i kao “bonus igrač”, ali ističe da mu je najvažnije da ukazanu šansu maksimalno iskoristi kako bi se što bolje uklopio u tim. Već u prvom meču odlično se uklopio u odbranu “Želje”. Ističe da je to, između ostalog, zasluga igrača koje je poznavao od ranije, a koji su uzdanica pančevačkog tima.

Želja da se kroz igranje utakmica dodatno razvija i dokazuje, ali i da bude bliže rodnom Zrenjaninu bili su neki od motiva za dolazak u “Železničar”. Balaž uvek ima visoke ambicije. Sa “Dizelkom” želi da uđe u Super ligu Srbije.

Od prvog meča protiv Radničkog u pretkolu Kupa Srbije Balaž je pokazao raskošni talenat. Sa 20 godina ima sigurnost i mirnoću na kojoj bi mu pozavideli iskusniji fudbaleri. Siguran u odbrani, spreman da iznenadi u napadu, igrom je već skrenuo pažnju navijača na sebe.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena