Yunet
 

Sport

FK “Železničar” u ponedeljak gostuje u Loznici

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 9. oktobar 2021. • 11:00 •

FK “Železničar” u ponedeljak gostuje u Loznici

Prvoligaški karavan za fudbalere “Železničara” nastavlja se u ponedeljak utakmicom 12.kola. “Dizelka“ gostuje u Loznici istoimenoj ekipi. Meč se igra od 15 sati.

Pobedom protiv „Kabela“ na svom terenu „Železničar“ je donekle anulirao kiks iz Sremske Mitrovice i duela sa Radničkim i vratio se u gornji deo tabele Prve lige Srbije. „Želja“ se posle 11.kola nalazi na 6.mestu, a šansu da popravi poziciju ima u ponedeljak kad ga očekuje još jedno teško gostovanje, ovogaq puta ekipi Loznice.

Strateg „Železničara“ ističe da dobro poznaje narednog rivala.

„Železničar“ će i u Loznicu otputovati sa ciljem da se u Pančevo vrati sa tri boda.

Aleksandar Đorđević, vredna radilica „Dizelke“, posle serije dobrih igara i asistencija, protiv Kabela je zatresao mrežu.  U osvrtu na taj meč naglašava da su „unapred dobijene utakmice“ veoma teške za igru. 

Novi ispit ekipe je duel protiv Loznice,

Jedan od neizostavnih faktora uspeha su dobra atmosfera i psihološka stabilnost ekipe. Utisak je da je Želja od pretkola Kupa Srbije ojačao na tom planu. Nema sumnje da će fudbaleri iz Pančeva učiniti sve da se iz Loznice vrate sa kompletnim plenom i time učvrste u gornjem domu tabele. Susret protiv Loznice igra se u ponedeljak od 15 sati.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad