Yunet
 

Sport

Održane osme atletske igre u Vršcu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. oktobar 2021. • 17:41 •

Održane osme atletske igre u Vršcu

U organizaciji Atletskog kluba Atina,16 oktobra u Vršcu na gradskom stadionu su održane osme po redu Atinske atletske igre. Učestvovalo je 100 atletičara iz atletskih klubova iz Srbije kao i gosti-atletičari/ke iz Republike Rumunije što je takmičenju dalo i međunarodni karakter. Takmičenje je otvorio zamenik ministra za sport u vladi Republike Srbije
gospodin Darko Udovičić.

Atletski klub Tamiš predvođen trenerom Zoranom Kocićem tradicionalno učestvuje na Atinskim atletskim igrama a ovaj put je učestvovao sa osmoro atletičara/ki koji su osvojili 3 medalje. U trci najmlađih atletskih škola Sara Marković je odlično istrčala trku na 50m i osvojila je srebrnu medalju. Kod starijih atletskih škola Nikolina Radovanović je osvojila 2 medalje.
Prvu medalju- bronzanu, Nikolina je osvojila u trci na 50m, da bi nakon sat vremena nastupila u trci na 200m gde je takođe osvojila bronzanu medalju.
Za atletskih klub Tamiš nastupili su još: Srbislav i Vanja Glavinić,Dunja Vučković,Nemanja Nikolić, Dušan Prodanov,Veljko Hrnjez. Sjajna organizacija takmičenja od strane AK Atina koji se potrudio da svim učesnicima dodeli učesničke medalje , kao i plakete uvaženim gostima-predstavnicima grada Vršca.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad