Yunet
 

Sport

Gradonačelnik podelio medalje mladim sportistima

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 19. oktobar 2021. • 10:53 •

Gradonačelnik podelio medalje mladim sportistima

Gradonačelnik Pančeva Aleksadar Stevanović upriličio je prijem za mlade sportiste sa teritorije grada, koji su osvojili medalje na Školarijadi i Sportskim igrama mladih. Na ovim međunarodnim takmičenjima, naši mladi sportisti osvojili su 8 medalja.

Pančevo je još jednom potvrdio da je grad sporta. Mladi Pančevački sportisti su na „Školarijadi“ i „Sporstim igrama mladih“ osvojili čak osam medalja u pet sportova. Prema njihovim rečima nije bilo lako doći do medalje s obzirom na jaku konkurenciju, ali su veoma zadovoljni što su uspeli da se popnu na pobedničko postolje.

Povodom ovih značajnih uspeha, gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović je priredio prijem za mlade sportiste. On je istakao da grad prepoznaje značaj školskog sporta i najavio nova ulaganja u sportsku infrastrukturu.

I pored svih poteškoća sa korona virusom, mladi Panečevci su uspeli da osvoje medalje na ovim velikim takmičenjima, što je dokaz da se u našem gradu vredno i dobro radi i da školski sport ima veliku budućnost, istakako je Dušan Lukić, predsednik Saveza za školski sport Pančevo.

Mladi sportisti su na „Školarijadi“ koja je bila organizovana u Beogradu osvojili šest medalja, a dve zlatne medalje su osvojene na Sportskim igrama mladih u Splitu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena