Yunet
 

Sport

Ambiciozni “Železničar” očekuje naredni meč

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 26. oktobar 2021. • 16:40 •

Ambiciozni “Železničar” očekuje naredni meč

Serija teških utakmica za fudbalere “Železničara” se nastavlja. Posle duela sa Radom i Javorom, “Želju” u sredu očekuje još jedan važan ispit. U okviru šesnaestine finala Kupa Srbije na stadion pokraj Peskane stiže superligaš “Napredak”. Utakmica počinje u 14,30.

Dobre igre i četiri boda u duelima sa dojučerašnjim superligašima Radom i Javorom su arhivirani. U “Želji” su sve misli usmerene na predstojeći meč šesnaestine finala Kupa Srbije. U Pančevo stiže “Napredak” iz Kruševca.

Dragan Aničić trener Železničara” ističe da je zadovoljan načinom na koji su njegovi izabranici igrali u dueu protiv Javora, ali smatra da uvek postoje segmenti igre koje treba popravljati.

U Ivanjici pobedu su ispustili u nadoknadi vremena, strateg “Želje” uzroke vidi u padu koncentracije, ali i u sticaju okolnosti.

I u duel protiv “Napretka” fudbaleri “Železničara” ulaze sa istim ambicijama – da igraju najbolje što umeju i zabeleže što bolji rezultat.

Miroljub Kostić je ovog leta pojačao redove “Želje”, a u Pančevo je stigao iz “Napretka”

Uzdanica “Železničara” se složio da su nakon serije dobrih igra ali i boljih rezultata atmosfera u ekipi i samopouzdanje na visokom nivou.

U timu “Železničara” u duelu protiv “Napretka” zbog manjih povreda neće biti Stanimirovića i Tomića. Meč se igra od 14:30.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena