Yunet
 

Sport

“Železničar” želi bodove protiv “Grafičara”

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 17. novembar 2021. • 18:40 •

“Železničar” želi bodove protiv “Grafičara”

U okviru 18. kola Prve lige Srbije fudbaleri “Železničara” ugostiće beogradski Grafičar. Meč se igra na stadionu SC “Mladost” u četvrtak u 13 sati. 

U poslednjem meču 18.kola Prve lige Srbije u Pančevo stiže “Grafičar”. U prvom duelu, odigranom na početku sezone, “Želja” je u Beogradu slavio 3:0, a sva tri pogotka postigao je Brana Ilić. “Želja” beogradski tim dočekuje posle serije teških mečeva u kojima je prikazao dobru igru i ostvario dve pobede i tri remija.

Poslednji u nizu bila je utakmica protiv Mačve gde je na gostovanju zabeležena pobeda. Dragan Aničić, trener “Železničara” smatra da je njegov tim u tom duelu ispunio ono što je najavio. Tri boda sa teškog gostovanja daju vetar u leđa za završnicu ovog dela sezone. Prvi rival u nizu je “Grafičar” o kome Aničić ima samo reči hvale.

Strateg “Želje” smatra da Grafičar potencijalom i igrama zaslužuje mnogo bolju poziciju na tabeli, ali da će njegov tim učiniti sve da upiše tri boda.

Kako sezona odmiče sve je više “iznenađenja” u rezultatima Prve lige Srbije.

Od kad se vratio na gol “Želje”, sa izuzetkom duela protiv “Loznice” Marko Knežević brani odlično.

Poslednjih nekoliko kola golman “Železničara” bio je najzapaženiji u redovima pančevačkog prvoligaša. Tako je bilo i na gostovanju u Šapcu.

Za “Grafičar” Knežević kaže da je miks mladosti i iskustva, ali veruje da njegov tim može do još tri boda.

U duelu protiv “Grafičara” Aničić na raspolaganju ima sve igrače, nema problema sa kartonima ni sa povredama. Meč se igra na stadionu SC “Mladost” od 13 sati.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena