Yunet
 

Sport

“Dizelka” pali motore

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 17. januar 2022. • 08:12 •

“Dizelka” pali motore

Fudbaleri Železničara su počeli pripreme za prolećni deo sezone. Prozivku u 11 sati obavio je trener Dragan Aničić, a prisustvovalo joj je 28 igrača.

Prvom prozivkom igrača u 2022. fudbaleri Železničara su i zvanično počeli pripreme za nastavak sezone. Popularna “Dizelka” nastavak takmičenja dočekuje sa 4.pozicije koja joj garantuje igre za Superligu Srbije.

Trener Dragan Aničić smatra da je u poslednjih godinu dana Želja dosta napredovao jer pre samo godinu dana pričalo se o opstanku u Prvoj ligi, a sada se gleda ka najelitnijem društvu.

Promene u igračkom kadru su neminosvnost, a Aničić naglašava da će novi igrači biti prava pojačanja, ne tek popunjavanje igračkog kadra.

Pripreme za prolećni deo sezone će trajati šest nedelja.

Kapiten Dušan Plavšić je u prvom delu sezone proveo najviše vremena na terenu. Zadovoljan je 4. Mestom, ali smatra da Želja može I bolje.

Plavšić smatra da je kvalitet “Želje” i činjenica da već godinu dana igra u gotovo istom sastavu.

Prvu fazu priprema Železnićar će provesti u Pančevu, a od 4.februara seli se u Antaliju. Povratak u Pančevo je planiran za 17.februar I u gradu na Tamišu ekipa će trenirati do početka sezone. Prva liga Srbije nastavlja se mečevima 22.kola u Pančevo dolazi IMT.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad