Yunet
 

Sport

Braća Milutinović doneli OŠ „Đura Jakšić“medalje sa takmičenja u karateu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 5. april 2022. • 20:40 •

Braća Milutinović doneli OŠ „Đura Jakšić“medalje sa takmičenja u karateu

Braća Marko I Miloš Milutinović, učenici Osnovne škole „Đura Jakšić“ osvojili su zlatnu, odnosno bronzanu medalju na nedavno održanom školskom državnom prvenstvu u karateu. Pored karate ovi dečaci pripremaju se i za naredna školska takmičenja i nadaju se da će ponoviti dobre rezultate.

Marko i Miloš Milutinović boravili su proteklog vikenda u Čačku, gde je održano školsko državno takmičenje u karateu. Obojica pohađaju Osnovnu školu „Đura Jakšić“ i članovi su Karate kluba „Mladost“. Marko je učenik 6 razreda i osvajač je zlatne medalje, dok je brat Miloš nešto stariji, on pohađa 7 razred, a na prvenstvu je osvoji 3 mesto. Ističu da su zadovoljni ostvarenim rezultatima.

Braća Marko i Miloš osim karate pokazuju interesovanje i za druge sportove i pravi su primer koliko je dobro da se deca bave sportom, kaže Merjema Stanković, nastavnica fizičkog i zdravstvenog vaspitanja u Đurinoj školi.

U narednom periodu talentovana braća Milutinović pripremaju se za sportska takmičenja koja ih očekuju u klubu. U školi se bave i atletikom, jer je to naredno takmičenje koje ih očekuje u okviru školskog sporta.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena