Yunet
 

Sport

U AK „Dinamo“ spremno dočekuju sezonu na otvorenom

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 13. april 2022. • 17:58 •

U AK „Dinamo“ spremno dočekuju sezonu na otvorenom

Sezona dvoranskih takmičenja u atletici je završena. U Atletskom klubu Dinamo zadovoljni su ostvarenim rezultatima, ali već uveliko razmišljaju o onome što ih očekuje u nastavku godine.

Spuštena je zavesa na dvoranska takmičenja u atletici. Ljupčo Cvetkoski, trener AK „Dinamo“, ističe da su u klubu zadovoljni izdanjima na dvoranskim takmičenjima, ali da se već okreću narednim izazovima. Prvi od njih su pripreme nacionalnog tima kojima će prisustvovati Marija Mrkela i Sanja Marić.

Marija i Sanja su ljubitelje atletike navikli na dobre rezultate, ove godine su i u klubu očekivanja velika.

Po rezultatima koje su beležile u proteklom periodu i Marija i Sanja su u normi.

Izazovi na startu sezone će biti lakši.

Sanja i Marija, međutim, nisu jedine od kojih se očekuju dobri rezultati u narednom periodu. Ultramaratonac Mihal Šulja je neko na čije uspehe u Dinamo svi računaju.

U atletici vremena za odmor gotovo da nema. Tek što se završio dvoranski, za atletičare počinje deo sezone na otvorenom. Na osnovu rezultata koje su takmičari postizali u prethodnom periodu u Dinamu su porasli apetiti. Posle domaćih, sada se očekuju i medalje sa međunarodnih takmičenja. Svi veruju da će uzdanice kluba kvalitete potvrditi i na Evropskim i svetskim šampionatima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena