Yunet
 

Sport

Železničar sutra dočekuje Inđiju

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 20. april 2022. • 12:10 •

Železničar sutra dočekuje Inđiju

Fudbaleri Železničara u 2. kolu plej-ofa Prve lige Srbije igraće protiv Inđije. Na terenu SC Mladost u Pančevu utakmica počinje od 16 sati. Prenos utakmice možete pratiti na RTV Pančevo.

U poslednjem kolu regularnog dela Prve lige Srbije, u utakmici odigranoj u Inđiji Železničar je postigao 3, a domaćini 1 gol. U Železničaru navode da su zadovoljni postignutim bodom i spremni za novi izazov. 21. aprila od 16 sati ponovo će odmeriti snage sa ekipom Inđije, ovoga puta na svom terenu.

U prošlom kolu, Inđija je izgubila od Mladosti na svom terenu 2:1. Ovaj poraz koštao ih je 1. mesta na tabeli, na kojoj je Inđija trenutno na 2-om, a Železničar 4 -om. Železničar je u Ivanjici igrao nerešeno sa Javorom. Fudbalerima Železničata neophodna je pobeda kako bi se zadržali na poziciji koja obezbeđuje igre za Superligu Srbije. Kako kažu veruju da ih očekuje teška utakmica.Utakmicu protiv inđije Železničar će igrati bez trojice igrača. Po završetku plej-ofa, dve prvoplasirane ekipe idu direktno u Superligu, 3. i 4.tim igraju baraž sa 13.i 14. iz Superlige.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena