Yunet
 

Sport

Anđela Vitman dvostruka prvakinja Srbije

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 11. maj 2022. • 17:38 •

Anđela Vitman dvostruka prvakinja Srbije

Anđela Vitman je još jedan od sportskih bisera Pančeva. Takmiči se u badmintonu i beleži odlične rezultate, kako na domaćoj tako i međunarodnoj sceni. Aktuelna je državna prvakinja u miksu i dublu, a nedavno je na Evropskom prvenstvu ostvarila sjajan rezultat u miksu.

Mlada Pančevka Anđela Vitman već neko vreme dominira na domaćoj sceni u badmintonu. Iako još uvek juniorka, Anđela je dvostruka aktuelna prvakinja Srbije u konkurenciji seniora

Jednako je uspešna i u miksu i u dublu, ali priznaje da favorizuje jednu disciplinu.

Serija novijih dobrih rezultata na međunarodnoj sceni u seniorskoj konkurenciji počela je prošle godine u Italiji. Ono što se posebno izdvojilo je dobar rezultat na Evropskom prvenstvu za seniore. Ističe da joj takmičenje u seniorskoj konkurenciji pomoglo da bude još bolja. U narednom periodu je očekuju novi izazovi.

Anđela Vitman predstavlja još jedan biser, ne samo badmintona već srpskog sporta u celini. Iako još uvek juniorka hrabro i uspešno se nadmeće sa starijim i daleko iskusnijim takmičarkama i beleži dobre rezultate. Kvalitetom, upornošću i harizmom koju ima već sada piše neke od najuspešnijih stranica srpskog badmintona.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena