Yunet
 

Sport

Igor Savić novi šef stručnog štaba FK „Železničar“

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 8. jun 2022. • 17:54 •

Igor Savić novi šef stručnog štaba FK „Železničar“

Igor Savić biće novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Železničar, saopšteno je na konferenciji za novinare. Zoran Naunković, predsednik kluba kaže da je Savić veoma ambiciozan trener koji će pomoći ekipi da ostvari svoj cilj.

– Meni je bilo dovoljno tri njegova treninga da vidim da je reč o veoma ambicioznom treneru, jednom pozitivnom čoveku i siguran sam da je on sa svojim stručnim štabom spreman da zajednički ostvarimo taj naš cilj koji smo zacrtali, a to je direktan plasman u Superligu, rekao jeZoran Naunković, predsednik FK „Železničar“.

Novi šef stručnog štaba Igor Savić je istakao da je trener koji ima visoke želje i ambicije, što je primetio i kod svoje ekipe. Savić je ujedno predstavio i ostale članove stručnog štaba i otkrio planove za naredni period.

– Kompletan moj stručni štab biće Bojan Pavlović, Ivan Tasić, Stefan Radulović, i treba još da odredimo stručnjaka za kondicioni deo. Pripreme počinjemo 20. juna. Do tog datuma intenzivno dogovaramo i sa nekim novim igračima i sa igračima koji su u u klubu. Radimo vredno i verujem da ćemo postaviti to na svoje mesto do prozivke koja će biti 20. juna, kako bi kompletni i spremni ušli u početak priprema. Bićemo 3 nedelje u Pančevu, posle ćemo ići na Zlatibor i verujem da ćemo spremno dočekati sve nove izazove.

Predsedni Zoran Naunković se na kratko osvrnuo i na prošlu sezonu, koja je, prema njegovi rečima, bila najuspešnija u istoriji pančevačkog fudbala.

– Sezonu smo završili na trećem mestu i malo je falilo da izborimo direktan plasman u Super ligu. Kroz baraž utakmicu sa „Radničkim“ iz Kragujevca nismo uspeli ali opšti utisak je da smo od četiri poluvremena, tri bili bolji ali u ukupnom rezultatu „Radnički“ je bio bolji i zadržao status Superligaša. Na nama je da izvučemo pouke iz svih grešaka koje smo napravili u prethodnoj sezoni. Posle utakmice u Kragujevcu video sam odlučnost i kod nas i kod ljud koji podržavaju klub da se ove sezone izbori direktan plasman u viši rang i to me raduje kao predsednik kluba. Učiniću sve da se ne ponavljaju iste greške koje smo činili u prethodnoj sezoni.

Naunković je istakao da je veoma zadovoljan što su pančevci prepoznali njihov rad i trud, a dokaz su bile pune tribine na utakmicama. On se zahvalio svim navijačima kao i gradonačelniku Pančeva Aleksandru Stevanoviću na velikom interesovanju i želji da Pančevo bude na fudbalskoj mapi Srbije u najvišem stepenu takmičenja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena