Yunet
 

Sport

OFK Vršac doveo Andrijanića iz Železničara i napadača Stojanovića iz Proletera

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. jul 2022. • 11:58 •

OFK Vršac doveo Andrijanića iz Železničara i napadača Stojanovića iz Proletera

Prvoligaš iz Vršca, otputovao je Tuzlu, gde će provesti pet dana na pripremama. Šef stručnog štaba Nenad Mijailović posle pobede u duelu sa Smederevom (2:1), ima dodatni razlog za zadovoljstvo. Uprava kluba dovela je još dvojicu novih igrača, a u pitanju su golman Nemanja Andrijanića i napadača Strahinja Stojanović.
Andrijanić je (1999) rođeni Pazarac, prve fudbalske korake napravio je u Školi fudbala „Vlada Dimitrijević“, potom je karijeru gradio u omladinskim selekcijama kluba Bane iz Raške, Novog Pazara, da bi vrhunac omladinskog staža doživeo u Subotici gde je sa Spartakom igrao u Omladinskoj ligi Srbije. Dalje ga je put kroz karijeru vodio u Kruševac, gde je u Napretku proveo tri sezone, a pravo seniorsko iskustvo stekao je u Kraljevu, u Prvoj ligi Srbije čuvao je mrežu Sloge na 28 utakmica. U Vršac je došao iz pančevačkog Železničara.
Stojanović (2003) je rođeni Pančevac, ponikao u Školi fudbala „Mika Antić“, igrački se kalio u Dinamu iz Pančeva, OFK Beogradu, Radu, Brodarcu i Proleteru iz Novog Sada.

-Želja mi je da se izborim za što više minuta na terenu i biće mi čast da igram sa momcima koji će ove sezone nositi dres OFK Vršca. Mislim da imamo kvalitet da napravimo velike stvari u ovom rangu, optimista je mladi napadač – rekao je Strahinja Stojanović.
Vrščani će u Tuzli odigrati dve utakmice, protiv premijerligaša Slobode, potom protiv Zvijezde iz Gradačca.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena