Yunet
 

Sport

OFK Vršac igrao nerešeno u Tuzli

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 17. jul 2022. • 21:15 •

OFK Vršac igrao nerešeno u Tuzli

Slo­bo­da (Tu­zla) – OFK Vr­šac 1:1 (0:0)

Sta­di­on u Po­lji­ca­ma. Gle­da­la­ca: 500. Su­di­ja: Re­ad Me­ha­no­vić (Tu­zla). Strel­ci: Hu­se­i­no­vić u 68. za Slo­bo­du, Ra­di­sa­vlje­vić u 71. za OFK Vr­šac.

SLO­BO­DA: Erić, J. Osmić, Osman­ko­vić, Ju­sić, Ka­pe­ta­no­vić, M. Osmić, De­lić, Kur­ta­lić, Hu­se­i­no­vić, Meh­me­do­vić, Ko­ma­zec. Igra­li su još: Bu­kvić, Ja­ro­vić, Mak­si­mo­vić, Vo­šnjak.

OFK VR­ŠAC: Mar­ko­vić, Pa­ra­đi­na, Ka­di­je­vić, Pe­trić, Ni­ko­lić, Pa­je­vić, La­zev­ski, O. Ilić, Bra­u­no­vić, Pa­vlov, Gla­vi­nić. Igra­li su još: An­dri­ja­nić, Sto­ja­no­vić, Ter­zić, Ma­žić, F. Ilić, Sta­ni­sa­vlje­vić, Mi­li­vo­je­vić, Stoj­ko­vić, Vu­jić, Ra­di­sa­vlje­vić, Ivić.

Vrščani su igrali nerešeno u prijateljskoj utakmici u Tuzli, protiv ekipe Slobode.

U pr­vom po­lu­vre­me­nu ni­je bi­lo go­lo­va, ali mre­že ni­su mi­ro­va­le, po je­dan gol po­ni­šten je zbog of­saj­da, De­li­ću iz Slo­bo­de i Gla­vi­ni­ću iz OFK Vr­šca. Ipka domaćin je mogao da povede u prvom delu igre, ali je fenomenalno intervenisao golman Marković.

U na­stav­ku, Ne­nad Mi­ja­i­lo­vić, tre­ner Vr­šča­na, pro­me­nio je eki­pu, tem­po igre ni­je je­nja­vao, ali su pr­vi su do pred­no­sti do­šli do­ma­ći­ni. Hu­se­i­no­vić je, u 68. mi­nu­tu, šu­ti­rao iz slo­bod­nog udar­ca sa 25 me­ta­ra pogodio mrežu Vrščana.

Sa­mo tri mi­nu­ta ka­sni­je, usle­di­la je ak­ci­ja gostiju, za­vr­šni pas od­i­grao je Mi­li­vo­je­vić, a si­gu­ran je bio Ra­di­sa­vlje­vić – 1:1.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena