Yunet
 

Sport

Bandminton klub ‚‚Dinamo“ očekuje brojna takmičenja

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 22. jul 2022. • 09:40 •

Bandminton klub ‚‚Dinamo“ očekuje brojna takmičenja

Bandminton klub ‚‚Dinamo“ ovo leto očekuje veliki broj takmičenja. Sledeće nedlje pojedini članovi kluba predstavljaće Srbiju na Europen Youth Olympic Festival koji se održava u Slovačkoj.

Letnji period je za sportiste obično vreme za odmor ali BK ‚‚Dinamo“ očekuje dosta aktivnosti. Ovog vikenda učestvovaće na međunarodnom Trening kampu u Karatašu, a sledeće nedelje članica kluba Maša Aleksić učestovaće na Europen Youth Olympic Festival koji je mala olimpijada za mlade. BK ‚‚Dinamo“ bio je veoma aktivan tokom cele sezone, a kako kažu članovi kluba, veoma su zadovoljni svojim uspesima.

Goran Jelesijević, trener ovog kluba kao i srpski internacionalni sudija nedavno je dobio i licencu BWF sudije, kao prvi badminton sudija iz Srbije. Jelesijević je u periodu od 14. do 19. juna sudio na „East ventures Indonesia open 2022“.

BK ‘’Dinamo” u avgustu očekuje Evropsko prvenstvo za juniore do 19 god koje će se održati u Beogradu I to je, kako kažu iz kluba, jedno od najvažnijih takimečenja na kojima će učestovati.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena