Yunet
 

Sport

Remi Železničara protiv Kolubare u Lazarevcu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 23. jul 2022. • 23:26 •

Remi Železničara protiv Kolubare u Lazarevcu

Ko­lu­ba­ra – Že­le­zni­čar 1:1 (0:0)

Sta­dion: Ko­lu­ba­re u La­za­rev­cu. Gle­da­la­ca: 200. Su­di­ja: Ivan Go­spa­vić. Strel­ci: Ilić u 87. za Ko­lu­ba­ru, a Mi­li­kić u 77. za Že­le­zni­čar.

KO­LU­BA­RA: Sta­ni­vu­ko­vić, Ra­do­va­no­vić, Ko­čo­vić, Ba­kić, Tum­bas, Mar­ja­no­vić, Ni­ko­lić, Mi­lo­je­vić, Ve­li­kić, Fi­li­po­vić, Vu­ku­šić. Igra­li su još: Cve­to­je­vić, Lon­čar, Ka­drić, Pe­tro­ni­je­vić, Ilić, De­le­vić, An­drić.

ŽE­LE­ZNI­ČAR: Živ­ko­vić, M. Jo­va­no­vić, Mi­li­kić, Obre­no­vić, Ba­ča­nin, Gr­gić, Si­ki­mić, Đor­đe­vić, Re­gan, S. Jo­va­no­vić, Pe­tro­vić. Igra­li su još: Ob­ra­do­vić, Ko­no­tar, La­i­no­vić, Da­šić, Jan­ko­vić, To­mić, Br­kić, Di­mi­trić, Zu­vić, Odi­ta.

Že­le­zni­čar je spre­man za no­vu se­zo­nu ako je su­di­ti po igri u La­za­rev­cu. Iza­bra­ni­ci Igo­ra Sa­vi­ća u du­e­lu sa Ko­lu­ba­rom od­i­gra­li su ne­re­še­no 1:1 I još jed­nom po­ka­za­li da su naj­o­zbilj­ni­ji kan­di­dat za pr­vo me­sto u Pr­voj li­gi I pla­sman u elit­no tak­mi­če­nje. Si­gur­no bi u La­za­rev­cu bi­lo I vi­še go­lo­va, me­đu­tim ve­li­ka vru­ći­na je uti­ca­la na igru obe eki­pe u pr­vom de­lu me­ča.

Že­le­zni­čar je do­šao u vođ­stvo u 77.mi­nu­tu, Mi­li­kić se is­krao i sa de­se­tak me­ta­ra udar­cem gla­vom sa­vla­dao Sta­ni­vu­ko­vi­ća. Ovo ni­je bi­la je­di­na šan­sa za Že­le­zni­čar, me­đu­tim I od­bra­na Ko­lu­ba­re sa dru­ge stra­ne do­bro je ra­di­la svoj po­sao.

La­za­rev­ča­ni su iz­jed­na­či­li tri mi­nu­ta pre kra­ja, Va­nja Ilić je sa 20 me­ta­ra, iz slo­bod­nog udar­ca, po­go­dio mre­žu.

U pri­prem­nom fud­ba­le­ri Že­le­zni­ča­ra bi­li su iz­u­zet­no uspe­šni, sla­vi­li su pro­tiv OFK Vr­šca, za­tim Gra­fi­ča­ra I Rad­nič­kog iz Srem­ske Mi­tro­vi­ce, dok su igra­li ne­re­še­no sa Ra­dom na Ba­nji­ci 1:1, a je­di­ni po­raz do­ži­ve­li su od Slo­bo­de iz Uži­ca.

Že­le­zni­čar u po­ne­de­ljak 1. av­gu­sta u Pan­če­vu do­če­ku­je Zla­ti­bor.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad