Yunet
 

Sport

OFK Vršac slavavio na domaćem terenu protiv Zlatibora

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 5. avgust 2022. • 21:30 •

OFK Vršac slavavio na domaćem terenu protiv Zlatibora

OFK Vršac – Zlatibor 3:1 (2:0)

Stadion: Gradski. Gledalaca: 1500. Sudija: Danilo Jerinić. Pomoćnici: Nebijša Savić, Nemanja Todorović. Strelci: Glavinić u 20, Nikolić u 37. D.Ivić u 65. inumtu za OFK Vršac, Dišić u 61. minutu za Zlatibor. Žuti kartoni: Petković (Zlatibor)

OFK Vršac: Marković, Braunović,/62.Vujić/ Glavinić /80.Stojković/, Grek /57.D.Ivić/, Ilić, Kadijević /80.Milojević/, Nikolić, Parađina, Petrić /62.Mršulja/, Stanisavljević, Terzić.

Zlatibor: Avramović, Čumić, Dišić, Ilić/71 Enco/, Jeremić /60.Kilibarda /, Miloradović /46. Rmuš/, Mitrović, Oikonomis /46, Vukmirović/ Petković,Vještica, Vrbić.

Fudbaleri OFK Vršca kao debitanti sa dve pobede su otvorili takmičenje u Prvoj ligi Srbije. Posle pobede na gostovanju u Inđiji prošle nedelja, Vrščani su slavili i na premijeri pred domaćim navijačima.

Zlatiborci su došli sa idejom da iznenade i OFK Vršac, ali su se Glavinić, Ivić i Nikolić potrudili da tri boda ostanu na domaćem terenu. Pokušali su gosti da presingom stignu do izjednačenja, međutim rutinski su meč po izuzetno toplom vremenu fudbaleri iz Vršca priveli kraju.

Posle dva kola Vrščani su prvi na tabeli sa maksimalnim brojem bodova i gol razlikom 4:1.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad