Yunet
 

Sport

Vojvodina igrala 2:2 sa Kolubarom u Lazarevcu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 13. avgust 2022. • 22:07 •

Vojvodina igrala 2:2 sa Kolubarom u Lazarevcu

Kolubara i Vojvodina odigrali su u Lazarevcu u okviru šestog kola Super lige nerešeno – 2:2. Vodio je domaćin, preokrenuli su Novosađani, ali je na kraju svakom pripao po bod.

U 23. minutu Bjeković je skrivio jedanaesterac, Filipović je sa bele tačke šutirao snažno i pogodio prečku. Ipak, taj penal je ponovljen, s obzirom da je igrač novosadskog tima ranije ušao u svoj šesnaesterac, a Milojević je iz popravnog bio precizan – 1:0. Novosađani su na taj način primili prvi gol u sezoni.

U drugom poluvremenu usledio je preokret. Bili su Lazarevčani izuzetno statični, Novosađani daleko bolji, pa je Simić brzo izjednačio na 1:1.

U 71. minutu Bjeković se iskupio za skrivljeni jedanaesterac, izbegao je ofsajd zamku, prošao po desnoj strani, a zatim je loptu dodao do Nikolića, koji je preciznim udarcem iz prve savladao Stanivukovića – 1:2.

Kolubara je ponovo dodala „gas“ zaigrala kao u prvom poluvremenu. I u 79. minutu uspela je da izjednači, loptu je iz slobodnog udarca duboko u šesnaesterac poslao Milojević, a tamo je glavom u mrežu sproveo Marjanović – 2:2.

U Kruševcu nije bilo pobednika i sa četvrtog ovosezonskog gostovanja TSC se vratio neporažen 0:0. Imala su oba tima dobre prilike, ali su golmani Petrić i Ilić bili na nivou.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena