Yunet
 

Sport

Brestovčani sa novim dresovima na premijeri II Južnobanatske lige sa Starim Tamišem

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 21. avgust 2022. • 12:23 •

Brestovčani sa novim dresovima na premijeri II Južnobanatske lige sa Starim Tamišem

Ljubitelji fudbala u Banatskom Brestovcu očekuju s nestrpljenjem početak nove sezone. FK „Budućnost“ meč prvog kola II Južnobanatske lige grupa „Zapad“ odigraće na svom stadionu u nedelju 21. avgusta od 17 časova sa ekipom Starog Tamiša.
Brestovčani u novu sezonu ulaze sa novom sportskom garniturom odnosno dresovima. Zahvaljujući pomoći koja je stigla od brestovačke Mesne zajednice, prvotimci FK „Budućnost“ dobili su nove dresove koji izgledaju sjajno, po ugledu na najbolje sportske kolektive u Srbiji.
Prvi čovek Mesne zajednice Banatski Brestovac Dragan Miričić uručio je nove dresove predsedniku FK „Budućnost” Nikoli Uskokoviću, koji se zahvalio Miričiću i MZ Banatski Brestovac na konstantnoj podršci.


Uprava Budućnosti poziva navijače da dođu u nedelju 21. avgusta u 17 časova da podrže i budu uz tim kao što su bili tokom prethodne sezone. Naravno za nas je najbitnija naša publika, naši navijači koji su uvek uz nas i koji su uvek bili i biće podstrek momcima na terenu.

Najavljeno je uručenje pehara, namenjen za pobednika MOL PKKO lige, pošto je ovo prva zvanična utakmica otkako su prvotimci Budućnusti obezbedili plasman u viši rang.

Fudbaleri FK „Budućnost“ Banatski Brestovac odigraće kao domaćini svoj premijerni meč u II Južnobanatskoj ligi grupa „Zapad“ u nedelju 21. avgusta od 17 časova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad