Yunet
 

Sport

Kompanija „Data Driven Lab“ postala sponzor Džudo kluba Crvena zvezda

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 5. septembar 2022. • 16:18 •

Kompanija „Data Driven Lab“ postala sponzor Džudo kluba Crvena zvezda

Kompanija „Data Driven Lab“ postala sponzor Džudo kluba Crvena zvezda

Dobro došli u Crveno-Beli klub!

Kompanija „Data Driven Lab“ potpisala Ugovor sa Džudo klubom Crvena zvezda o sponzorstvu. Potpise na Ugovor koji će važiti tri godine, 16. avgusta 2022. stavili su glavni izvršni direktor „Data Driven Lab“ Evgenij Atamančuk i direktor DŽK Crvena zvezda, Milan Vujko.

-Partnerstvo sa sportskim klubovima iz Srbije za nas je nešto što je više od običnog marketinga, to je deo politike socijalne odgovornosti, koju sprovodi kompanija. Za nas sport je odraz odlučnosti, izdržljivosti, požrtvovanja i težnje ka pobedi. Siguran sam da će naš doprinos razvoju srpskog sporta stvoriti nove mogućnosti i proširiti vidike za buduće pobednike svetskih takmičenja i olimpijske šampione“ – izjavio je glavni izvršni direktor „Data Driven Lab“ Evgenij Atamančuk.

Prilikom potpisivanja Evgenij Atamančuk skrenuo je pažnju na to da izbor vrste sporta nije slučajan.

-Nekada sam i sam trenirao džudo i smatram taj sport za jedan od najatraktivnijih u olimpijskom programu. Moram reći da mnogi džudo doživljavaju ne kao samo sport, već kao umetnost, sistem vrednosti i način života. Zaposleni „Data Driven Lab“-u u svom radu takođe neguju niz principa, a za neke od njih je moguće reći da su sportski, pa zato nam je bitno da naši partneri dele sa nama istu filozofiju i iste vrednosti, kojima se i mi vodimo-, rekao je Evgenij Atamančuk.

Milan Vujko, direktor DŽK Crvena zvezda istakao je važnost saradnje između „Data Driven Lab“-a i našeg trofejnog džudo kluba.

-Za nas je velika čast što smo dobili sponzorsku podršku od kompanije „Data Driven Lab“-a. Za predstojeću sezonu imamo vrlo ambiciozne planove, a to je da odbranimo naše nacionalne titule prvaka kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji. Na međunarodnom planu želimo, napokon, da osvojimo Ligu šampiona sa muškom ekipom, te da po prvi put uđemo u Ligu Evrope sa ženskim timom. U individualnim kategorijama nastavićemo tradiciju osvajanja najviših priznanja na velikim takmičenjima. Sigurni smo da će partnerstvo sa „Data Driven Lab“-om pružiti pomoć u realizaciji gore pomenutih namera, i daće to poboljšati kvalitet naših priprema, a samim tim i učešća u međunarodnim takmičenjima – smatra direktor Džudo kluba Crvena zvezda Milan Vujko.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena