Yunet
 

Sport

Održana ‚‚Biciklijada 04“

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 24. septembar 2022. • 11:11 •

Održana ‚‚Biciklijada 04“

Rotari klub ‚‚Pančevo-Mihajlo Pupin“ održali su ‚‚Biciklijadu 04“ u Barutani. Učesnici biciklijade bili su različitih uzrasta, a svima je zajedničko jedno – ljubav prema ovom prevoznom sredstvu na dva točka.

Topao I sunčan dan okupio je više od 100 Pančevaca u parku ekstremnih sportova gde je održana 4. Biciklijada. Organizatori su pripremili zanimljiv program za sve uzraste. Glavni deo programa bila je revijalna vožnja ulicama Pančeva, nakon koje su se osnovci I srednjoškolci takmičili u ‘’Poligonu spretnosti”.

Današnji događaji će pokriti više stvari. Pod jedan prva I osnovna stvar je revijalna vožnja koja će se voziti ulicama grada Pančeva, za to bi hteo da se zahvalim PU grada Pančeva koja nam je I ove godine kao I prethodnih izašla u susret I obezbedila policijsku pratnju. Nakon revijalne vožnje bilo je takmičenje za najmlađe u poligonu spretnosti I posle toga u sporoj vožnji, rekao je Ivan Romanić, Rotari klub ‘’Pančevo- Mihajlo Pupin”

Ovu sportsku manifestaciju pomogli su brojni sponzori, dok su učesnici na licu mesta mogli da kupe majicu Biciklijada 04. Prikupljena sredstva biće iskorišćena za izradu i postavljanje držača za bicikle u pančevačkim školama. organizatori kazu da je cilj biciklijade da se okupe svi ljubitelj ovih dvotočkaša.

Kao I za prethodne 3 biciklijade cilje je promocija vožnje bicikla po Pančevu. Grad Pančevo ima sve uslove da se smanji saobraćaj vozila I da se značajno poveća broj učesnika u saobraćaja koji voze bicikl. Mi se iz godine u godinu trudimo da sa ovom akcijom I nekim još pratećim programima podignemo svest I popravimo sve što je moguće kako bi biciklistima I sada sve većem boju ljudi koji voze elektrotrotinete olakšali učestvovanje u saobraćaju, rekao je Ivan Romanić, Rotari klub ‘’Pančevo- Mihajlo Pupin”

Rotari Klub „Pančevo-Mihajlo Pupin“ je u prethodnom periodu postavio 4 nosača u pančevačkim školama, a cilj je da ih imaju sve naše škole.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad