Yunet
 

Sport

Remi Železničara u Sremskoj Mitrovici

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 24. septembar 2022. • 19:17 •

Remi Železničara u Sremskoj Mitrovici

Radnički SM – Železničar 0:0 (0:0)

Stadion: Radničkog u Sremskoj Mitrovici. Gledalaca: 500. Sudija: Stefan Đokić. Žuti kartoni: Grbović, Ristović, Kovačević, Gajić (Radnički SM) Simčević, Grgić (Železničar).

RADNIČKI SM: Dragićević, Čarapić /38. Ristović/, Grbović, Ignjatović, Ivić, Kovačević, Obuja /75 Gajić/, Petrović /75.Ilić/, Protić, Spasojević, Đorđević /87.Milinković/.

ŽELEZNIČAR: Živković, Balaž, Dimitrić /46.Bačanin/ Grgić, Jovanović, Konatar, Kovačević/46.Brkić/, Mirosavljev /60.Zuvić/, Petrović /79.Regan/, Simčević, Đorđević /46.Obrenović/.

Fudbaleri Železničara igrali su nerešeno 0:0 na teškom gostovanju Radničkom u Sremskoj Mitrovici. Nad­i­gra­li su Mi­trov­ča­ni go­ste iz Pan­če­va, bi­li bo­lji u bor­be­noj utak­mi­ci, ali po­no­vi­la se sta­ra bolj­ka ne­e­fi­ka­snost i ko­šta­la ih je osva­ja­nja tri bo­da.

Železničar je u finišu prvog poluvremena mogao do gola preko Đorđevića, ali je lopta posle njegovog udarca završila preko gola.

Sivić je na startu drugog dela igre promenio čak trojicu igrača kako bi ubrzao igru na sredini terena. Pritisak pred golom Radničkog je rastao, ali nije bilo ni gola za Železničar.

Sim­če­vi­ć je pokušao u finišu utakmice, ali je njegov uda­rac, po­sle kor­ne­ra za­u­sta­vio Dra­gi­će­vić. Po­sled­nju pri­li­ku ima­li su Pan­čev­ci, Br­kić je šu­ti­rao sa dva­de­se­tak metara, međutim ni to nije bio gol.

Bez obzira na samo jedan bod osvojen u gostima Železničar se probio na treće mesto na tabeli i to zahvaljujući porazu Inđije na domaćem terenu od Novog Sada. Izabranici Tomislava Sivića sada imaju 17 bodova i zaostaju za vodećim Grafičarom šest bodova koji ima i utakmicu manje.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad