Yunet
 

Sport

Železničar osvojio bod na gostovanju u Loznici

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 2. oktobar 2022. • 17:36 •

Železničar osvojio bod na gostovanju u Loznici

Loznica – Železničar 0:0

Teren: u Klupcima.Gledalaca: 300. Sudija: Ivan Vučićević. Žuti kartoni: Delević, Nikolić (Loznica), Đorđević, Kovačević (Železničar).

LOZNICA: Lučić, Delević, Dobrijević, Ivanović, Komarčević /84.Matić/, Mićić, Nikolić, Pantić, Radmanovac, Santrač /84. Ristić/, Vićentijević.

ŽELEZNIČAR: Živković, Balaž, Brkić/79. Kordić /, Dimitrić /46. Zuvić /, Jovanović, Konatar, Mirosavljev, Obeng /31. Odita / /59. Kovačević/, Petrović, Simčević, Đorđević /59. Bačanin/.

Fudbaleri Železničara vratili su se sa jednim bodom sa gostovanja Loznici. Uprkos boljoj igri, izabranici Tomislava Sivića nisu mogli da probiju bedem ispred gola golmana Lučića.

Pokušao je šef struke Pančevaca, izmenama da ubrza ritam, a uvođenjem Zuvića i Odite da dodatno „pritisne“ odbranu domaćih i napravi razliku. Delimično su i uspevali u tome fudbalseri Železničara, ali se dobrana Loznice dobro držala, odnosno nedostajalo je koncentracije Zuviću, Mirosavljevu i ostalima u završnici akcija.

Trenutno je Železničar na četvrtom mestu na tabeli sa 18 bodova, ali i utakmicom manje u odnosu na trećeplasiranu Inđiju koja ima dva boda više.

Narednog vikenda Železničar u Pančevu dočekuje ekipu Rada.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena