Yunet
 

Sport

Šest medalja za atletičare Tamiša na Fox Trail trci

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 9. oktobar 2022. • 19:30 •

Šest medalja za atletičare Tamiša na Fox Trail trci

Na Devojačkom bunaru 8 oktobra održana je treća po redu Fox Trail trka.Organizator takmičenje je bila Opština Alibunar I AK Panonija iz Pančeva.

U predivnom ambijentu, usred Deliblatske paščare okupilo se vise od 500 atletičara/kiiz celeSrbije, u trkama kroz prirodu podeljenih u starosne kategorije .

Atletski klub Tamiš predvođen trenerom Zoranom Kocićem je učestvovao sa trideset I troje mladih atletičara/ki,Iostvario vrlo zapažen uspeh osvajanjem šest medalja.

U kategoriji atletskih škola B,u konkurenciji devojčica Dunja Vučković je ubedljivo osvojila zlatnu medalju u trci na 200m, treba dodati da je Dunja jedan od atletskih bisera AK Tamiš, jer je na svim takmičenjima na kojima je bila u 2022 godini donosila u Pančevo medalje oko vrata.

Una Vojvodić još jedna od izuzetno talentovanih devojčica AK Tamiš je u kategoriji atletskih škola B,takođe u trci na 200 m osvojila srebrnu medalju.

U kategoriji starijih atletskih škola (U12) Nikolina Radovanović je u trcina 200m osvojila srebrnu medalju, a Nađa Cvetkovič bronzanu. Treba podsetiti da su obe ove atletičarke AK Tamiš ove godine nastupile u finalu takmičenje Brzinom do zvezda.

U kategoriji starijih pionira (U16) u trcina 400m, David Zeljković je na svojoj prvoj trci došao do bronzanog odličja.

U kategoriji juniorki (U18) Tara Milenković je takođe nasvojoj prvoj trci na deonici od 500m u velikoj borbi došla do trećeg mesta I bronzane medalje.

SvakakotrebazaizuzetnuorganizacijucelogtakmičenjapohvalitilokalnusamoupravuopštineAlibunar,kao I predstavnike AK Panonija – Aleksandra Dragojevića I SašuStoilovićakojisu se zajednopobrinulizaizuzetnovredan fond nagradazasveučesnikejesenjegizdanjatrke Fox Trail.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad