Yunet
 

Sport

Železničari igrao nerešeno u derbiju kola protiv IMT-a

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 15. oktobar 2022. • 17:50 •

Železničari igrao nerešeno u derbiju kola protiv IMT-a

Stadion: Bežanije. Gledalaca: 300. Sudija: Miloš Milanović.Žuti kartoni: Tasić, Savić (IMT), Simčević, Petrović, Janković, Jovanović, Balaž (Železničar).

IMT 4-4-2: Kojić, Radočaj, Tasić /46.Lukić/, Savić, Džinović, Stefanović /76.Blažić/, Vidić, Hodžić /83.Jerović/, Glišić, Blagojević /76.Luković/, Stamenić /62.Kijevčanin/.

ŽELEZNIČAR 4-2-3-1: Živković, Obrenović /62.Dimitrić/, Jovanović, Balaž, Konatar, Simčević, Kovačević/62.Janković/, Petrović, Đorđević/46.Grgić/, Kordić/46. Brkić/, Mirosavljev /78.Bačanin/

Fudbaleri Železuničara sa bodom su se vratili u Pančevo. U derbiju kola protiv lidera na tabeli IMT-a, izabranici Tomislava Sivića igrali su 0:0 na stadionu Bežanije.

Uprkos boljoj igri, igračima Železničara malo je nedostajalo koncentracije u završnici akcija da stignu do tri boda. Ipak i u takvoj igri važno je da su se Pančevci vratili na pravi kolosek i da hrabro hitaju ka Superligi.

Mirosavljev je mogao bolje da završi akciju u šesnaestercu u 10. minutu, oklevao je i njegov udarac je izblokiran. Usledio je zatim period igre koji je pripao domaćoj ekipi, ali Hodžić nije iskoristio šansu koja mu se ukazala.

Brkić je u 70. minutu odličnom dubinskom loptom izbacio Simčevića, međutim njegov udarac je izblokiran. Tri minuta kasnije uzvratio je Radočaj dobrim šutem u sam ugao, Živković je paradom zaustavio taj udarac.

Železničar posle derbija kola i remija na teškom gostovanju ima 22 boda, dok je IMT zadržao prvo mesto i skupio je 33.

Već u sredu igra se Kup Srbije, a u Pančevo stiže Novi Sad, ekipa koju je Železničar pobedio već na startu prvenstva.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena