Yunet
 

Sport

Sivić: Igramo dobar fudbal

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 26. oktobar 2022. • 17:14 •

Sivić: Igramo dobar fudbal

Tomislav Sivić, trener Železničara imao je mnogo razloga za zadovoljstvo posle još jedne ubedljive pobede njegovog tima.

– Mačva je odlična ekipa, došli su da igraju ozbiljan fudbal, kroz pas, znali su šta žele. I mi smo to znali. Iz analize njihovih utakmica videli smo da je to ekipa koja hoće da igra fudbal i zna kako to da radi. Samim tim je naš uspeh veći, jer je i u seriji. Moja lična satisfakcija je da još nijedan kolega nije rekao da naša pobeda nije zaslužena i da se neko žalio na suđenje. Od 16 utakmica, Železničar je imao samo jedan penal, a bori se za prvo mesto. Samo sam hteo da kažem koliko je u našoj priči sve čisto i zbog toga sam izuzetno zadovoljan – rekao je Tomislav Sivić, trener Železničara.

Osvrnuo se zatim Sivić i na promašaje njegovog tima.

– Imali smo dva zicera sa pet metara, sami sa golmanom, prvo Grgić, a potom Jovanović, gde smo morali da privedemo kraju utakmicu. To nam se dešava na svakom meču. Mačva je potom imala odličnu šansu, kada je Živković skinuo „zicer“ i tada bi bilo 3:2. Da su gosti dali gol utakmicu bi uveli u neki neizvestan period, za ozbiljne ciljeve ove greške su nedopustive. Opet to je sve fudbal, kratko smo zajedno, radimo, napredujemo, ali igramo dobar fudbal. Ima prostora da budemo još bolji i da dođemo do našeg cilja – objasnio je Sivić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena