Yunet
 

Sport

Železničar treći put u sezoni pobedio Novi Sad

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 5. novembar 2022. • 15:51 •

Železničar treći put u sezoni pobedio Novi Sad

Železničar – Novi Sad 1:0 (0:0)

Stadion: SC „Mladost“ u Pančevu. Gledalaca: 500. Sudija: Mladen Jakovljević. Žuti kartoni: Blagojević, Ilić, Mirković, Sedlar (Novi Sad). Strelci: Đorđević u 54.minutu.
ŽELEZNIČAR: Živković, Grgić /68.Kordić/ , Kovačević /80.Jankoviž/, Milikić, Mirosavljev/46.Konatar/ , Obradović, Obrenović/46.Dimitrić/, Simčević, Zuvić/46.Brkić/, Đorđević.
NOVI SAD: Elesin,Balabanović/85.Mirković/, Blagojević, Ilić, Kokir, Mirosavljev/61.Živković/, Radivojević, Serdar/61.V.Ilić/, Tričković/85.B.Jovanović/, Vujaklija/73.Gluščević/, Vukasović
Fudbaleri Železničara treći put u sezoni, drugi u prvenstvu savladali su Novi Sad. Jedini pogodak za veliku pobedu i tri boda postigao je Aleksandar Đorđević u 54. minutu. Vezista tima iz Pančeva bio je strelac protiv Novosađana i u nedavnoj kup utakmici u ubedljivoj pobedi od 3:0.
Nastavili su pobedonosni niz izabranici Tomislava Sivića, koji su posle kiksa Grafičara u Loznici stigli do drugog mesta na tabeli i sada imaju isti broj bodova kao i tim iz Beograda. IMT je odigrao sigurno na domaćem terenu protiv Trajala i sa tri boda učvrstio se na liderskoj poziciji.
Nisu u prvom poluvremenu igrali na očekivanom nivou izabranici Tomislava Sivnića, kao da se uvukao strah u ekipu Železničara, ipak u nastavku utakmice sve je došlo na svoje mesto.
Uz nekoliko odličnih izmena, došao je i rezultat. Konatar je u 54. minutu centrirao iskosa sa leve strane, na drugoj strani bio je Aleksandar Đorđević, kome sa nekoliko metara nije bilo teško da zatrese mrežu Elesnina. Dovoljno sa minimalnu pobedu i maksimalnih tri boda.
Do kraja utakmice viđene su prilke na obe strane, ali se rezultat nije menjao.
Sledeće nedelje fudbaleri Železničara putuju u Bačku Topolu, gde ih u Kupu Srbije čeka duel sa TSC-om, a u poslednjem prvenstvenom gostovanju igraju u Kruševcu protv Trajala.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad