Yunet
 

Sport

Železničar sutra u Bačkoj Topoli igra protiv TSC-a u osmini finala Kupa Srbije

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 8. novembar 2022. • 12:17 •

Železničar sutra u Bačkoj Topoli igra protiv TSC-a u osmini finala Kupa Srbije

Fudbaleri Železničara igraju sutra od 16.30 u Bačkoj Topoli u osmini finala Kupa Srbije protiv trećeplasiranog tima Superlige Srbije TSC-a. Pred izabranicima Tomislava Sivića je izuzetno težak zadatk, s obzirom da je protivnik u odličnoj formi,što je pokazao i u nedelju protiv Partizana. Iako je TSC u tom duelu poražen (3:2), izabranici Žarka Lazetića ostavili su odličan utisak. Radi se o timu koji je ove sezone na 18 utakmica pretrpeo samo dva poraza, nedavno od ekipe iz Humske i na početku prvenstva od Novog Pazara.
Uprkos tome Železničar odlazi na pomenuti duel u Bačku Topoilu sa željom da pobedi i plasira se u četvrtfinale Kupa Srbije. Nema sumnje da ukoliko Pančevci budu pružili igru kao u minulim prvenstvenim duelima, da mogu da se nadaju uspehu na teškom gostovanju.Železničar je u seriji dobrih rezultata, izabranici Tomislava Sivića ne znaju za poraz još od 12. septembra i utakmice sa Inđijom. U međuvremenu su zabeležili šest pobeda u prvenstvu i tri remija.
Uz to Železničar je u šesnaestini finala Kupa Srbije savladao Novi Sad na domaćem terenu sa 3:0, dok je TSC u gostima bio bolji od Loznice 2:1.
Rezultati trenutno trećeplasiranih timova Super i Prve lige Srbije garantuju pravi derbi u Bačkoj Topoli.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad