Yunet
 

Sport

Košarka: Poraz pionira Opova od ekipe KK Vršac

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 14. novembar 2022. • 21:04 •

Košarka: Poraz pionira Opova od ekipe KK Vršac

U 4. kolu grupe C, Regionalne KSV lige za pionire U15, Opovčani su kao domaćini izgubili od lidera grupe ekipe KK Vršca rezultatom 72:92 (8:26; 13:24; 24:20; 27:22).

Bez obzira na poraz, trener opovačkih pionira Dejan Fogl, zadovoljan je igrom i pristupom svojih košarkaša, koji i dalje imaju veliku šansu da se plasiraju u drugi krug takmičenja.

„Odličan otpor najjačoj ekipi u grupi koja je fizički dominantna ekipa sa dva igrača oko dva metra visine i jednim igračem koji je pozvan u pionirsku reprezentaciju. Pohvalio bih sve igrače na velikoj borbenosti koju su pokazali a posebno bih izdovojio Aleksandra Pantovića koji je odigra najbolji meč do sada i postigao pet trojki (sve u poslednjoj četvrtini). Sledeće nedelje gostujemo u Beloj Crkvi, glavnom konkurentu za plasman u drugi krug tamkičenja. Prve tri ekipe u grupi idu dalje. Idemo naravno na pobedu. Pomenuo bih i veliki broj navijača i veliku podršku i navijanje za ove mlade momke i pozivam ih da ih podrže i na sledećoj utakmici“, istakao je Fogl nakon meča.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad