Yunet
 

Sport

Železničar zaustasvljen u Kruševcu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 14. novembar 2022. • 20:37 •

Železničar zaustasvljen u Kruševcu

Trajal – Železničar 1:0 (0:0)

Stadion: Mladost u Kruševcu: Gledalaca: 500. Savić u 54. minutu. Sudije: Danilo Jerinić.Žuti kartoni: Stojanović, Fratrović (Trajal),Simčević, Lainović (Železničar).
TRAJAL: Jordanov, Aleksić, Golubović, Krstić, Mijailović, Milošević/77.Fratrović/, Pavlović, Radivojević /77.Stojanović/, Savić /65. Matejević/, Sredojević.
ŽELEZNIČAR: Živković, Grgić /82.Brkić/, Konatar /82.Kordić/, Kovačević, Milikić, Mirosavljev/73.Bačanin/, Obrenović/73.Dimitrić/, Petrović, Simčević, Tomić/67.Lainović/, Đorđević.
Fudbaleri Železničara nisu imali sreće na gostovanju u Kruševcu. Izabranici Tomislava Sivića poraženi su od Trajala minimalnim rezultatom, a gol odluke postigao je Igor Savić u 54. minutu meča. Ovo je tek prvi „kiks“ Pančevaca u poslednja dva meseca i to posle šest pobeda i tri remija u prvenstvu.
Zanimljivo je da su izabranici Tomislava Sivića imali veći posed lopte, kontrolisali su igru, međutim nisu imali dovoljno koncentracije u završnici akcija. Na stranu Pančevaca, ide i broj kornera, a bilo ih je sedam, što dovoljno golovri o inicijativi koju su imali. Pokušao je Tomislav Sivić izmenama da „razmrda“ tim, međutim rešenje za golmana Jordanova, fudbaleri Železničara nisu imali.
U poslednjem kolu jesenjeg dela sezone, Železničar ovog vikenda dočekuje Jedinstvo sa Uba.
Posle 18 odigranih kola, IMT je prvi na tabeli sa 40 bodova, dok je Grafičar drugi sa 37 bodova. Železničar je ostao na trećem mestu, ali ima priliku da popravi skor već u narednom kolu, jer derbi kola igraju vodeći timovi IMT i Grafičar.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena