Yunet
 

Sport

Železničar doveo prvo pojačanje, Đorđe Šušnjar novi napadač Pančevaca

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 2. decembar 2022. • 11:33 •

Železničar doveo prvo pojačanje, Đorđe Šušnjar novi napadač Pančevaca

Bez obzira što zimski prelazni rok zvanično još uvek nije počeo, uprava Železničara ne sedi skrštenih ruku. Svesni su u klubu da im su za ulazak u superligaško društvo neophodna pojačanja, pa su već sada prionuli na posao.


– Kao klub naravno uz razgovore sa šefom stručnog štaba, Sivićem i sportskim direktorem Adžićem, došli do spiska igrača koje u narednom periodu želimo da angažujemo, da bi smo ojačali naravno sve linije i ojačali kompletan tim. Naravno sve to radimo da bismo u drugom delu sezone koji će svakako biti teži nego prvi deo, lakše došli do cilja, a on je jasan. Cilj kluba je da u narednoj igramo Super ligu Srbije. Ubeđen sam da sa tim igračima koje ćemo angažovati možemo do tog cilja. Prvi igrač kojeg smo uspeli da angažujemo je Đorđe Šušnjar. Zadovoljstvo mi je što smo sa njim uspeli da nađemo zajednički jezik. Dobro poznato fudbalsko ime – istakao je Zoran Naunković, predsednik Železničara.
Zoran Šušnjar, trenutno je treći strelac Prve lige Srbije sa devet golova, a u jesenjem delu sezone igrao je za užičku Slobode. Upravo je Železničaru i bilo neophodno pojačanje u napadu, jer u tom segmentu igre i bilo problema na nekim utakmicama.


-Šušnjar, kao prvo dolazi da bi pojačao konkurenciju u napadu. Ipak, to neće biti jedino pojačanje. Kao i napad svaku liniju tima ćemo pojačati kao što sam rekao da bismo došli lakše do cilja. Ono što mogu kao predsednik kluba da poželim, prvo dobrodošlicu u Železničar i u naš grad, zatim zdravlje, jer je to preduslov za sve drugo. Što se tiče samog terena da nastavi ovaj niz i da postigne još više golova u dresu Železničara i da zajednički postignemo taj prvi cilj u ovoj sezoni, a to je plasman u Super ligu Srbije – zaključio je predsednik Železničara.
Đorđe Šušnjar rođen je 1992. godine i poznato je ime u srpskom fudbalu. Pre Slobode iz Užica igrao je u Vojvodini, Donjem Sremu, Sutjesci iz Nikšića, Luganu iz Švajcarske, Jagodini, Rigi, Torpedu iz Minska, Mačvi i još nekolicini klubova. Sa ovim iskustvom nema sumnje da će biti veliko pojačanje za tim Tomislava Sivića.


– Hvala predsedniku na lepim željama, ali i ljudima iz kluba što su izrazili veliku želju da me dovedu. Čast mi je što sam došao u ovako organizovan i ambiciozan klub, koji se bori za najviše ciljeve a to je ulazak u Super ligu Srbije. Trudiću se da svojim igrama na terenu opravdam njihovo poverenje. Zahvalio bih se takođe i mom bivšem klubu Slobodi gde sam proveo prelepih godinu dana. Sigurno će i oni ostati u mom srcu. Stvarno sam pružao odlične partije tamo. Hvala im na svemu. Sada, prvo da se dobro odmorimo i da od januara krenemo jako sa pripremama. Želimo da spremni dočekamo ono što nas čeka na proleće, a to je žestoka borba za prva dva mesta koja vode u Super ligu Srbije. Kao što je predsednik rekao, sigurno će biti još pojačanja pored mene, ne sumnjam da ćemo uopšte taj cilj ispuniti – zaključio je Šušnjar.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad