Yunet
 

Sport

AK „Tamiš“ priprema se za nastupajuća takmičenja

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 22. januar 2023. • 18:23 •

AK „Tamiš“ priprema se za nastupajuća takmičenja

Sedmodnevni kamp u Devojačkom bunaru poslužio je atletičarima “Tamiša” da se pripreme i za nastupajuća takmičenja. Sa ovim klubom deo kampa bili su i AK “Panonija” iz Pančeva i AK “Vrbas”. Oko 30 – toro dece bilo je u prilici da na kampu poboljša formu.

Atletski klub “Tamiš” u cilju podizanja forme i priprema za nastupajuća takmičenja boravio je sedam dana u Devojačkom bunaru. U ovoj zelenoj oazi Deliblatske peščare pripremali su se i AK “Panonija” i AK “Vrbas”. Svoju formu brusilo je 30-tak dece svih uzrasnih kategorija.

Nosimo samo lepe uspomene iz Deliblatske peščare. Jedan izuzetno ekološki čist ambijent. Ja bih ovom prilikom pohvalio i Javno preduzeće “Vojovodina šume” koje vodi računa o ovom rezervatu. Mi smo tamo trenirali, trčali, pravili pešačke ture po tri sata, nigde nismo pronašli nikakav otpad, smeće. To je naša ekološka oaza koju bih svima preporučio za podizanje forme – rekao je Zoran Kocić, trener AK “Tamiš”.

Nakon ovih prirema jedan od zacrtanih ciljeva je i Prvenstvo Srbije koje se održava narednog vikenda. Iako je ovaj klub najmasovniji u Pančevu, prema rečima trenera Zorana Kocića oni će i dalje će raditi na povećanju članstva.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad